Hopp til innhold

Øk salget ved å inkludere oss i ditt team, og  la oss booke møtene selgerne dine trenger for å oppnå gode resultater.

Kontakt oss

Øk din kundebase

Salg

Våre selgere har lang erfaring med salg av produkter og tjenester av varierende kompleksitet. Vi kan også bruke vår kompetanse til å tilby eksisterende kunder nye produkter og tjenester.

Vi vet hvor viktig din merkevare er for deg, og vi ivaretar denne i hver telefonsamtale. Våre ansatte gjennomgår derfor grundig opplæring og kurs innen kundedialog, etikk og salg. Hos oss går prestasjonskultur og kvalitet hånd i hånd.

Vår kompetanse innen telemarketing bidrar til betydelig verdiskapning for våre oppdragsgivere. Timing, frekvens og relevans er tre viktige faktorer når det kommer til en bærekraftig struktur for dine listegrunnlag. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende møte eller mer informasjon om telemarketing.

Lang erfaring gir resultater

Møtebooking

Egne selgere bør bruke tiden sin på det de er best til. La våre profesjonelle møtebookere ta seg av forarbeidet, slik at dine selgere kan bruke tiden sin på å skape gode salgsresultater. Våre konsulenter booker møter hver dag, fem dager i uken, hele året.

Vi har spisskompetanse på hva som skal til for å få gode og relevante møter.

25 års kompetanse

Godkjent av ANFO

Customer Link har gjennom 25 år opparbeidet oss betydelig kompetanse i faget. Vi er medlem av ANFO, og er autorisert som «Godkjent Callcenter». Godkjenningsordningen er utviklet av Virke og ANFO og er et kvalitetsstempel for de callcenterne som er godkjente og en trygghet for oppdragsgiver.

 

NORDMA godkjent