Hopp til innhold

Er det noe du lurer på eller vil du bare si hei, så ikke nøl med å ta kontakt. Kom innom ett av våre kontorer for en kaffe  og en snakk med oss.

Send oss en e-post Har vi ringt deg?

Du kan også kontakte oss igjennom webskjema her:

  Våre kontorer

  Vårt nyeste kundesenter er etablert i moderne og effektive lokaler innenfor kvadraturen i Kristiansand sentrum. Lokalene består av 700 kvadratmeter kontorareal der alt fra romakustikk til teknologi er spesialtilpasset for drift av omnikanal kundeservice. Avdelingen besvarer årlig over én million telefonsamtaler, over 250 000 mail og gjennomfører over 100 000 chatsamtaler.

  Avdelingen består av nærmere 120 ansatte i kundeservice og salg.

  Avdelingen har 80 ansatte og holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Porsgrunn. Customer Link Porsgrunn er den eldste i Customer Link og har historie helt tilbake til 1990-tallet. Avdelingen jobber primært med abonnementsalg til flere av Norges ledende selskaper innen media, forlag og medlemsorganisasjoner.

  Customer Link Lillestrøm har 100 ansatte og holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Lillestrøm. Avdelingen jobber primært med abonnementsalg til flere av Norges ledende selskaper innen media, forlag og medlemsorganisasjoner. Customer Link Lillestrøm har også en avdeling for verdiskapende kundeservice i tillegg til salg og møtebooking i B2B segmentet.

  Customer Link Grimstad består av IT, økonomi, back office og administrasjon.

  Nøkkelpersoner

  Ove Mustvedt

  Administrerende Direktør
  Tlf: 40402252

  Jan Erik Simonsen

  Markedsdirektør
  Tlf: 40103723

  Eirik Eide

  Driftssjef
  Tlf: 97630208