Hopp til innhold

Kundeservice er en verdiskapende arena. Benytt muligheten til å skape lojalitet og øke salget.

Kontakt oss

Vi leverer løsninger der verdiskapning er i fokus

Våre kunder er blant de største merkevarene i Norge. Vi drifter og betjener omnikanal kundeservice, teknisk support, digitale løsninger og back office.

For å levere den beste servicen i alle kanaler investerer vi løpende  i teknologi kombinert  med menneskelige ressurser. Gjennom å differensierer alle henvendelser til spesialiserte team sikrer vi både optimal service og betydelig verdiskapning.

Dersom du vurderer en strategisk samarbeidspartner innen kundeservice kan våre løsningsarkitekter bidra med erfaring og konkrete forslag. Kontakt oss gjerne i dag for et uforpliktende møte.

Alltid tilstede i alle kanaler

Automatisert kundesenter

Utviklingen skjer raskt, og det er mange teknologivalg som må gjøres. Vi holder oss hele tiden oppdatert og bidrar til å finne de riktige løsningene for ditt behov.

Chatroboter og AI

RPA (Robotic Prosess Automation) og AI står helt sentralt i neste generasjon kundeservice. Chatboots har vært benyttet i en årrekke allerede, men det nye er at disse nå er i stand til å tenke selv.

Verdiskapende kundeservice

Våre spesialiserte team bidrar med betydelig verdiskapning gjennom blant annet mersalg, snu kunder fra oppsigelse og øvrige kundebevarende tiltak.