Hopp til innhold

Vi er blant Norges ledende innen drift av omnikanal kundeservice og salg. Vi betjener kundeservice, salg, teknisk support, digitale løsninger og back office, for flere av de største merkevarene i Norge.

Kontakt oss

Om oss

Når din kunde kontakter deg, eller omvendt, er vi «linken» som bidrar til å sikre din merkevare i alle kanaler. Våre løsninger tilfører deg betydelig verdiskapning, gode kundeopplevelser og høy kundetilfredshet.

Vi investerer løpende i teknologi og utvikling, og kombinerer dette med menneskelige ressurser for å levere en optimal service i alle kanaler. Våre avdelinger består av over 300 ansatte fordelt på tre avdelinger; Lillestrøm, Porsgrunn og Kristiansand.

Selskapet har solid økonomisk og finansiell stilling. Virksomheten har en årlig omsetning på NOK 75 mill, og leverer gode resultater med positiv kontantstrøm.

Historie og verdier

For oss har det alltid vært viktig å beholde arbeidsplasser i Norge, og vi har derfor lokalisert våre callsentre i Lillestrøm, Porsgrunn og Kristiansand. På denne måten både bidrar vi til lokalsamfunnet samtidig som vi sikrer høy kvalitet og kontroll i alle ledd av vår virksomhet. Dette bygger en god arbeidskultur, som igjen sikrer dine kunder en god kundeopplevelse.

Vår historie går helt tilbake til 90 tallet. Virksomheten var i en årrekke en del av Orkla Media, og har i nyere tid blitt videreutviklet til et moderne kundesenter i Artisti Gruppen. Som et ledd i satsningen på å bli markedsleder i Norge innen drift av omnikanal- og verdiskapende kundeservice byttet selskapet navn til Customer Link ved inngangen til 2018. Selskapet er, og vil fortsette å være, en nær samarbeidspartner av Artisti Gruppen deres tjenesteområder.

Våre kontorer

Vårt nyeste kundesenter er etablert i moderne og effektive lokaler innenfor kvadraturen i Kristiansand sentrum. Lokalene består av 600 kvadratmeter kontorareal der alt fra romakustikk til teknologi er spesialtilpasset for drift av omnikanal kundeservice. Avdelingen besvarer årlig over én million telefonsamtaler, over 200 000 mail og gjennomfører over 100 000 chatsamtaler.

Avdelingen består av nærmere 100 ansatte i kundeservice og salg.

Avdelingen har 80 ansatte og holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Porsgrunn. Customer Link Porsgrunn er den eldste i Customer Link og har historie helt tilbake til 1990-tallet. Avdelingen jobber primært med abonnementsalg til flere av Norges ledende selskaper innen media, forlag og medlemsorganisasjoner.

Customer Link Lillestrøm har 100 ansatte og holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Lillestrøm. Avdelingen jobber primært med abonnementsalg til flere av Norges ledende selskaper innen media, forlag og medlemsorganisasjoner. Customer Link Lillestrøm har også en avdeling for verdiskapende kundeservice i tillegg til salg og møtebooking i B2B segmentet.

Customer Link Grimstad består av IT, økonomi, back office og administrasjon.

Management Team

Ove Mustvedt

Administrerende Direktør
Tlf: 40402252

Jan Erik Simonsen

Markedsdirektør
Tlf: 40103723

Eirik Eide

Driftssjef
Tlf: 97630208